22 лютого 2022

«Ангели небесного легіону»



20 лютого Україна вшанувала пам’ять наших сучасників – мирних громадян, які у час Революції Гідності ( у листопаді 2013 – лютому 2014 року) вийшли на Майдан Незалежності в Києві, щоб відстояти нашу національну ідею та показати готовність боротися за вільну і незалежну європейську країну!

День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента України від 11.02.2015 № 69  відзначається щороку. Світла пам’ять про кожного героя, який віддав своє життя за найвищі цінності та ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України – назавжди в наших серцях. Ми схиляємо голови перед подвигом загиблих, згадуємо імена та обличчя наших героїв, зокрема буковинців Василя Аксенина, Олександра Щербанюка, подумки дякуємо їм за день сьогоднішній. адже для всього світу Небесна Сотня стала прикладом жертовного відстоювання європейського вибору країни, її демократичних цінностей.

Учителі ліцею теж свідомі щодо своєї місії. У ці пам’ятні дні вони відповідально інформували учнівську аудиторію про події Революції гідності та її героїв. Ліцеїсти переглянули освітнє відео про Майдан і Небесну Сотню «Люди створюють історію», долучилися до проведення тихої акції «Ангели пам’яті», а 5, 6, 8-Б класи стали учасниками обласного конкурсу соціальних відеороликів «Ангели небесного легіону»:https://youtu.be/qE0MlHqfJ9Y.

Немає коментарів:

Дописати коментар