19 травня 2023

День вишиванки 2023

Щороку в третій четвер травня Україна відзначає унікальне національне свято – День вишиванки. Вишиванка - це не лише особливий елемент святкового національного одягу, але й важлива частина культури українського народу. Вона вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі.

Сьогодні в ліцеї відбулося багато цікавих подій, найяскравішою з яких був благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, ініційований управлінням освіти Чернівецької області. Торти, тістечка, печиво, вафлі, сендвічі, салати, фрукти, ягоди в шоколаді, сік, чай, мохіто – чого тільки не було на столах!  Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й вчителі (і навіть гості з ДСНС).

Дякуємо за активність та підтримку усім батькам, які із  натхненно допомогали дітям підготуватися до благодійного ярмарку. Робимо разом все, що можемо, для нашої перемоги.

Іншою, не менш важливою подією, був майстер-клас з вишивання «Наші бузкові мрії», проведений під керівництвом вчительки інформатики і справжньої майстрині з вишивання – Вікторії Литвин. Дякуємо усім, хто долучився! Гарні роботи! Завершили свято флешмобом під гаслом "Єднаймося, українці! Єднаймося - переможемо!"


Немає коментарів:

Дописати коментар