06 грудня 2022

До Дня Збройних Сил України

День Збройних сил України — це свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких ми можемо почуватися в безпеці.

Цього року ліцей не обмежився традиційними виховними годинами із учнями. З нагоди професійного свята українських захисників та задля патріотичного виховання в ліцеї було проведено ряд заходів. Команда хлопців (учні 10-А класу, учитель історії Руслан Іванюк, учитель фізичної культури Віктор Сплавський) та команда дівчат (учениці 11-го класу, учителька історії Тетяна Шейчук, учителька української мови та літератури Марина Кондря) взяли участь у інтелектуальному патріотичному шоу "Хто найкращий?", де змогли продемонструвати свої знання з історії України, української мови, літератури та українознавства, а також проявити власну креативність та винахідливість.

Також учениця 11-го класу Анастасія Щербан взяла участь у онлайн-фестивалі "Разом до перемоги", що був організований управлінням освіти Чернівецької міської ради. Анастасія написала вірш "Живи, герою!" та підготувала відео, яке їй, на жаль, довелося знімати у сховищі ліцею під час повітряної тривоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар